Jäsenpalvelut

Neuvontapalvelut

- lakineuvonta
- talous- ja veroneuvonta
- korjaus- ja tekninen neuvonta
- energianeuvonta (energiankäyttö ja -säästö sekä energiatehokkuutta parantavat korjaukset)
- ikääntyvien asumiseen liittyvä neuvonta

Neuvontapalvelujen yhteystiedot.

Koulutus

Kiinteistöyhdistyksen jäsenilleen järjestämissä koulutustilaisuuksissa käytetään luennoitsijoina valtakunnallisesti ja paikallisesti tunnettuja kiinteistöalan asiantuntijoita, jotka antavat tietoa ja vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin. Paikallisyhdistysten järjestämien koulutusten lisäksi Kiinteistöliitto tarjoaa jäsenille maksuttomia webinaareja. Koulutustilaisuudet antavat hyvät eväät hallituksessa toimimiseen. Luentoaineistot ja webinaaritallenteet löytyvät jäsensivuilta.

Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomi järjestää jäsenilleen yhteiskuljetuksia kiinteistöalan messutapahtumiin mm. Taloyhtiö -tapahtumaan ja Kiinteistömessuille.

Jäsentiedote

Ajankohtaista asiaa ja käytännön ohjeita 4-5 kertaa vuodessa ajankohtaisista asoista, lainsäädännöstä, oikeuskäytännöstä, tariffeista, budjetoinnista, tilinpäätöksistä jne.

Suomen Kiinteistölehti

Valtakunnallinen kiinteistöalan ammattilehti, josta ilmestyy 10 numeroa vuosittain. Jäsenlehti.

Uutiskirje

Sähköiset uutiskirjeet lähetetään kaikille jäsentalojen edustajille, joiden sähköpostiosoite on yhdistyksen jäsenrekisterissä. Uutiskirjeissä on tietoa tulevista tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

Jäsensivut

Sivuille on koottu mm. oppaita, lomakkeita, uusimmat jäsentiedotteet, uutiskirjeet, koulutusten luentoaineistoja, webinaaritallenteet, lakihelppi 24/7, oikeustapaushakemisto, laskureita. Suomen Kiinteistölehden näköislehti ja paljon muuta hyöytytietoa taloyhtiön hallituksessa toimimiseen. Myös omien jäsentietojen päivittäminen onnistuu jäsensivuilla.

Rakennuksen kuntosovellus RAKU -maksuton jäsenetu

Raku on taloyhtiöille suunnattu verkkosovellus, jolla voidaan laatia asunto-osakeyhtiölain mukainen kunnossapitotarveselvitys sekä myös asuinkiinteistön kunnossapitosuunnitelma. Raku on Kiinteistöliiton jäsentalojen käytettävissä maksutta jäsensivuilta kohdasta Laskurit ja sovellukset. Lisätietoja https://www.kiinteistoliitto.fi/raku

Taloyhtiön omat nettisivut

Kiinteistöliitto tarjoaa jäsentalolle yhtiökohtaiset nettisivut. Taloyhtiösivut tehostavat asukasviestintää ja parantavat asukkaiden tiedonsaantia. www.taloyhtiosivut.fi

Mobiilijäsenkortti

Mobiilijäsenkortti-sovelluksella voit soittaa sekä Kiinteistöliiton että alueesi jäsenyhdistyksen neuvontapalveluihin, ilmoittautua koulutuksiin ja tapahtumiin, päivittää omia tietojasi jäsenrekisteriin ja hyödyntää jäsenetuja.

Palvelututka-palvelu

Palvelututka-palvelussa taloyhtiö voi hakea ja arvioida taloyhtiölle palveluja tuottavia yrityksiä lue lisää.

Edunvalvonta ja vaikuttaminen

Kiinteistöyhdistys seuraa yhteiskunnallista päätöksentekoa kiinteistöjen näkökulmasta osallistuen kiinteistönomistajia koskevaan keskusteluun. Voimakkailla kannanotoilla on pystytty vaikuttamaan mm. kiinteistöveron suuruuteen ja kunnallisiin tariffeihin.

Työnantajapalvelut

Työsuhdeneuvontaan liittyen taloyhtiöiden palkkaamien talonmiesten ja siivoojien työsuhdeasioissa neuvontaa antaa yhdistyksen toimisto tai tarvittaessa taloyhtiön edustajalla on mahdollisuus kysyä apua myös kiinteistöalan työnantajajärjestöstä Kiinteistöpalvelut ry puh. 020 7959480. Työsuhdeneuvontapalvelun käyttäminen edellyttää, että jäsen on ilmoittanut yhdistyksen jäsentietoihin toimivansa työnantajana.

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.