Imatran Seudun Kiinteistöyhdistys

Imatran Kiinteistöyhdistys on perutettu v. 1946. Kiinteistöyhdistys on asumisen ja kiinteistönpidon alueellinen edunvalvoja, vaikuttaja ja asiantuntija. Yhdistyksen jäseninä on asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, vuokrataloyhtiöitä, toimitilakiinteistöjä sekä muita kiinteistönomistajatahoja.

Nykyisin edustamme 205 jäsenkiinteistöä ja niissä asuvia ihmisiä. Jokainen uusi jäsenyhteisö lisää kannanottojemme painoarvoa ja parantaa palveluresurssejamme. Jäsenemme saavat käyttöönsä alan tuoreimman tiedon sekä kiinteistöalaan erikoistuneiden asiantuntijoiden palvelut.

Imatran Kiinteistöyhdistyksen toiminta-alue kattaa Imatran seutukunnan eli Imatran kaupungin sekä Parikkalan, Rautjärven ja Ruokolahden kunnat. Yhdistyksen jäsenpalvelut tuotetaan yhteistyössä Kiinteistöliitto Kaakkois-Suomen kanssa.

 

Haku

Kirjoita hakukenttään hakusana tai sen osa. Älä käytä jokerimerkkejä. Tällöin haku etsii kaikki mahdolliset osumat, joista löytyy käyttämäsi kirjainyhdistelmä. Esimerkiksi Tupakointi tai tupak toimivat molemmat hakusanoina.